Artisti Locatie Bilete PrieteniLOGISTICS
http://www.myspace.com/logistics_hospitalrecord

Logistics a atras atenţia in 2004 cu piesa Replay, piesa pe care marile nume din scenă (Andy C, Fabio, Grooverider, etc.) au preluat-o aproape instant în seturile lor. De aici şi până la a semna cu Hospital Records a fost un singur pas, el lansându-şi primul album in 2006.

Muzica lui este o combinaţie de liquid funk şi jungle, fiind privit ca un inovator în a lega cele 2 direcţii în care mergea scena de muzică de dans. Prin piesele compuse a contribuit la crearea sunetului actual din drum and bass, fiind aproape instant privit că unul din numele care fac istorie în această lume.

A lansat 3 albume, Now more than ever (2006), Reality Checkpoint (2008) şi Crash Bang Wallop! (2009) , câştigând premii cum este 1Xtra Best Album. A reusit in doar cativa ani sa isi construiasca propriul stil in miscarea drum and bass, fiind foarte apreciat de o armata de fani din intreaga lume si in acelasi timp respectat in randul muzicienilor din scena.

Discografie: http://www.discogs.com/artist/Logistics
Info: http://en.wikipedia.org/wiki/Logistics_(artist)

 


RANCHA

Alaturi de DJ Vasile, Seba 1394 si Snow , RANCHA a “lansat” genul drum&bass in Romania cand inca nici nu se vorbea macar despre o scena de profil.

Cu ani buni de DJ-ing in spate si cu o serie impresionanta de gig-uri, la festivaluri ca AnonimTM, 48H, De La Hoya, DJ Gathering, Transilvanian Summit, Center Parade, in orase ca Timisoara, Brasov, Bucuresti, Iasi, Arad, Sibiu, Oradea, Predeal, Costinesti sau Mamaia sau in cluburi ca Mythos, Office, Krypton, Studio Martin, Web, Chillout, Cotton, Pulp, Zeus, Hush Hush sau Wake Up, Rancha a intrat in topul celor mai apreciati DJ de drum&bass din Romania, de la inceputuri pana in ziua de azi.

Seturile sale vor fi mereu un amestec de liquid, jump-up si ragga sau techstep. Printre artistii preferati se numara: Hype, Redeyes, Ed Rush, LTJ Bukem, Doc Scott, Pacific, Logistics, Tactile, Mav, Nu:Tone sau Muffler.

http://www.myspace.com/djrancha

LICH

Alex Virgolici aka Lich s-a facut auzit pe scena muzicii electronice mai intai ca producator in anul 2006, aparand pe doua compilatii: "Vis-a-vis" si "Urban Solution 001". In toamna aceluiasi an are loc debutul sau ca dj, in XS Club. In scurt timp se alatura crew-ului Drums.ro, alaturi de care organizeaza o serie de petreceri cu artisti locali si din tara. Paraseste crew-ul la inceputul anului 2009. Mixeaza in Iasi, Bucuresti, Timisoara, Galati, Botosani sau Suceava, alegand in general subgenurile "vesele" ale drum'n'bass-ului, pentru set-uri fresh si variate in care aproape de fiecare data ies la iveala puternicele sale influente jungle si ragga-jungle.

http://www.myspace.com/lichdj

Sundancer


Sundancer este pseudonimul lui Peter Dani, un producator/dj din Brasov, Romania. Atras de muzica electronica inca de la o varsta frageda, simte nevoia sa se implice si in adolescenta incepe sa produca muzica trance si techno experimentala. Nu reuseste sa atraga atentie semnificativa, fapt ce il determina sa renunte la visul lui si se intoarce la statutul de ascultator. Peste doi ani insa, participand la mai multe evenimente underground, el descopera drum’n’bass - ul. Acesta ii stimuleaza creativitatea si ii da un impuls sa inceapa sa produca muzica din nou. In acelasi timp el incepe sa colecteze viniluri si isi incepe cariera de dj de drum’n’bass. Lui Sundancer ii plac ritmurile melodice, dar intense, cu elemente vocale, atmosferice sau etnice. Entuziast si motivat, el este un personaj de urmarit pe scena drum’n’bass din Romania.

Ascultati piesele produse de el pe myspace http://www.myspace.com/sundancerdnb


De visuals se vor ocupa
AVluv si VEDEM