Artisti Locatie Bilete Prieteni
PENDULUM (djset) with MC Verse
http://www.myspace.com/pendulum

Pendulum s-au format in 2002 in Australia ca urmare a intalnirii a trei muzicieni cu background comun si cu un plan indraznet in minte, acela de a crea ceva nou, energic, eclectic si foarte proaspat, ceva inexistent pana atunci pe scena muzicii de dans. Ei veneau din medii muzicale diferite, doi dintre ei, Bob Swire si Gareth McGrillen cantand impreuna in cunoscutul grup Xygen, in timp cel Paul “El Hornet” Harding era un dj veteran al scenei din Perth.

Prima piesa produsa de ei, numita “Vault”, a fost lansata in 2003 la casa de discuri “31 Redcords”, ea primind din partea Knowledge Magazine premiul pentru cea mai buna piesa a anului. Vault a fost urmata de o serie de piese incredibile precum 'Trail of Sevens', 'Spiral' si 'Ulterior Motive', 'Back to You' , 'Still Grey' si un remix la 'Tonite' al lui Concord Dawn. Doi dintre muzicienii cu greutate care au sustinut stilul trupei inca de la inceput au fost legendarul Adam F si Dj Fresh, care le-au si propus celor doi sa se alature nou formatului label Breakeat Kaos, scopul fiind acela de forma un grup unit, cu interese musicale comune. Aceasta s-a dovedit a fi o oportunitate unica in viata, drept urmare in 2003 trioul s-a stabiit in UK si de atunci au intreprins turnee in toata lumea pentru a-si promova stilul.

Single-ul de debut al trupei alaturi de Breakbeat Kaos, Another Planet, urmat apoi de Voyager, au depasit toate asteptarile ajungand direct pe primul loc in National Dance Charts in Anglia. Ambele piese continua sa sa faca ravagii pe scenele de dans de pe tot globul. Mizand pe succesul lor in fata fanilor, Radio 1 aduce Pendulum in primplan mai intai cu ajutorul piesei Granite, si apoi cu piesa Propane Nightmares.

Multumita unei aparitii definitorii in cadrul “Radio 1’s Big Weekend”, cel de-al doilea album al trupei, In Silico, ajunge direct pe locul doi in topurile britanice. Albumul primeste discul de aur la numai o luna de la lansare si provoaca invitatii din partea celor mai mari festivaluri britanice : Linkin Park, Projekt Revolution al lui Jay-Z , Download, Creamfields , Readind/Leeds si T in the park.

Pe 7 noiembrie la Arenele Romane (in cort incalzit) vom avea parte de djsetul original alaturi de MC Verse, solistul in prestatiile lor live.

 


Alaturi de ei vor mixa:

SNOW
http://www.myspace.com/djsnowro


RANCHA
http://www.myspace.com/djrancha

JTR
http://www.myspace.com/subdustrialkru


De visualsuri se vor ocupa
Saru
http://malibu-police.blogspot.com

Spulberg
www.usl.ro