Despre noi

Noi suntem arena dnb, un grup de prieteni care din decembrie 2008 organizează petreceri drum and bass la Arenele Romane în București, Romania.

Acest site este într-un continuu proces de actualizare și adăugare de conținut. Ne dorim ca pagina fiecărei petreceri să devină o arhivă digitală pentru acea experiență trăita împreună în arenă. Vom adăuga pe parcurs informațiile pe care le găsim sau ni le amintim și lăsăm conversația deschisă pentru oricine vrea să contribuie cu texte, imagini sau filmări (te rugăm să folosești pentru asta secțiunea de comentarii).

Fotografie de la petrecerea 1 0 0 4 2 0 0 9 când Chase & Status au venit pentru prima dată în arenă. Aceasta imagine a fost fundalul site-ului nostru de atunci și până acum. Folosind această imagine dorim să semnalizăm că ceea ce ne motivează sunt oamenii si relațiile care se formează între ei atunci cand se reunesc la evenimentele noastre. Credem si suntem mândri de faptul că orașul nostru a crescut în ultimii 15 ani și datorită energiei pe care am creat-o împreună la petreceri.

Unul dintre modurile cele mai simple prin care putem ține legătura este comunicarea prin email. Dacă vrei să te ținem la curent cu planurile pe care le facem, te rugăm click aici pentru a te înscrie.

Nu ezita să ne contactezi la office at arenadnb punct ro.